Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Legger seg flat

KRISTIANSAND (Dagbladet): Daglig leder Jan Hovelstad hos Rio Pizza legger seg langflat og tar den knusende rapporten fra Næringsmiddeltilsynet til etterretning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg garanterer at slikt ikke skal gjenta seg, lover han.
I går ettermiddag var Næringsmiddelkontrollen på inspeksjon for å kontrollere at Rio Pizza hadde etterkommet påleggene om blant annet fullstendig nedvasking og opprydding i lokalene.

- Nå bruker vi Næringsmiddeltilsynet som konsulent og medspiller for å få alt i forskriftsmessig stand. Dessuten skal restauranten pusses opp, sier Hovelstad.

Når det gjelder mistanken om at restauranten er skyld i at gjester er blitt matforgiftet, vil Hovelstad avvente dokumentasjon på dette før han godtar beskyldningene.

Restaurant-personalet har allerede vært innkalt til oppvaskmøte med ledelsen. Den pinlige avsløringen av de uhygieniske forholdene vil ifølge Hovelstad ikke føre til at noen får sparken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!