Lei av Karitas kjoler

Politisk rådgiver i Høyre, Kaj-Martin Georgsen, er lei av at Karita Bekkemellem Orheim (Ap) framstår i media som særdeles opptatt av kjoler, glitter og stas. -  Et stortingsvalg er ikke en kjolegalla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Georgsen hevder Ap-politikeren, som leder Arbeiderpartiets kvinnenettverk, medvirker til en fordummelse av samfunnsdebatten.

«Misforhold»

-  Når jeg har inntrykk av å se Bekkemellem Orheim oftere posere i kjoler eller løpe i skogen enn jeg ser henne i skoledebatter, blir det et misforhold, framholder Kaj-Martin Georgsen til Dagbladet.

Georgsen er politisk rådgiver for finansminister Per-Kristian Foss.

-  Hvorfor reagerer en Høyre-rådgiver på dette midt i valgkampen?

-  Poenget er ikke å angripe Karita eller lage debatt om henne, men jeg er redd både media og politikerne kan medvirke til fordummelse av samfunnsdebatten hvis man aksepterer denne type settinger. Vi må sette noen grenser for hva politikere skal holde på med, sier Georgsen, og legger til:

-  Det er naturlig å bruke Karita som eksempel. Mitt inntrykk er at vi oftere ser henne i underholdningsoppslag enn i samfunnsdebatten.

Shopping

Stortingsrepresentant Karita Bekkemellem Orheim er opprørt over uttalelsene. Hun synes påstandene er urettferdige og utidige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer