Lei av regnværet?

Kommer det mer vann nå kan du gjøre som disse gutta og stå på vannski i gata. Det er Endelig Helg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I LEIREN FOR SOMMERVÆR-FLYKTNINGENE (Endelig Helg): Det er blitt skrevet side opp og side ned om regnværet. Både vi og den der avisa i Akersgata har oppfordret våre kjære lesere til å flykte landet.

Men man kan også godta at vi bor i et vått land i en våt del av verden. For man kan også ha det mye gøy med regnværet.

Som gutta i Tennesse. De festet ei snor i bilen og dro kameraten på vannski gjennom nabolaget da det flommet over der for et par år siden. Videoen viser den kreative leken, men også at man bør gi seg før man tar seg vann over hodet.

For våre venner på vannski tok leken brått slutt da politiet dukket opp, og hektet dem inn på grunn av vannskileken. Hvorvidt dette er ulovlig også i Norge vet vi ikke.

God vannsprut Noe som derimot er lovlig, men langt mer uhøflig er å gi bånn gass når man kjører på en vei dekket av vann. Det kan gå ut over folk og fe som måtte befinne seg i nærheten. Det bekrefter ukas video fra Russland.

Den viser hvordan bussjåføren gir blanke i flommen og kjører på i full fart. For den uheldige kvinnen som har stoppet opp ved bilen sin betyr det en ufrivillig dusj. For vannspruten blir stor når bussen kommer i full fart gjennom flomvannet.

Vannsprut er det også i videoen fra Montreal. Man kan trygt si at eieren av denne bilen hadde parkert på feil sted til feil tid. Bilen ble løftet til værs av vann som sprutet opp fra et kumlokk under en flom i byen.

For den uheldige bilisten endte det opp med skader på bilen og en video han kan le av hele livet. Det er da iallfall noe å sitte igjen med etter tidenes mest uheldige parkering.

Badende aper og en musling som spiser salt Lattermilde ser det også ut til at apene i ukas dyrevideo er. Og at aper kan minne om mennesker får vi et nytt bevis for: Disse apene har nemlig oppdaget hvor morsomt det er å ta «bomba» og hoppe ut i vannet.

Et par ting er iallfall sikkert: Apene storkoser seg i vannet og de har bedre vær enn oss.

Et annet dyr som er på jakt etter vann er muslingen i ukas siste dyrevideo. Den ligger på et bord der det er strødd ut salt, og det som vi først antok at var muslingens tunge, men som viste seg å være foten, «slikker» til seg saltet.

Det muslingen trolig gjør er å prøve å finne seg vann eller et sted å grave seg ned.