Lei av sex med utro elskere

LONDON (Dagbladet): Spice Girl Geri Halliwell er blitt redd for menn. I løpet av det siste året har tre ekskjærester solgt sine intime historier til engelske aviser. Nå går Geri ut og sier at hun ikke lenger stoler på menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har faktisk ikke hatt sex på ni måneder, sier Geri Halliwell.

Spice-Geri, eller «Sexy Spice» som hun også kalles, har bestemt seg for å leve i sølibat så lenge hun er på toppen av karrieren.

- Hver eneste gang jeg har gått til sengs med en mann, så kan jeg seinere lese hva som skjedde i avisene. Disse mennene selger seg til avisene, og forteller verden de mest initime hemmeligheter, sier Geri Halliwell til Sunday Mirror.

Hun er virkelig sinna, og frykter at folk tror hun hele tida har sex med forskjellige menn.

- Livet er for øyeblikket så hektisk, og jeg trives med å krype opp i sofaen med en bok når jeg har fri, sier hun.

Tre kjærester

I løpet av det siste halve året har tre eks- kjærester solgt Spice Geri til forskjellige aviser. Den siste medieutro kjæresten var selgeren Giovanni Laporta (28).

Han var sammen med Spice Geri i seks uker, og skrøt hele tida til sine venner om hvor flott hun var. Denne romansen tok slutt, og da kontaktet Giovanni avisene og tilbudte dem historien for 130 000 kroner.

I tillegg til italieneren har to andre menn solgt henne. Den ene hevdet hun ikke tenkte på annet enn sex, og den tredje fortalte de utroligste historier for penger.

Men ikke alle av Spice-jentene har vært så uheldig med valgene som Geri. Victoria Adams har sikret seg hele Englands favoritt: Manchester United-spilleren David Beckham. De to holder sammen i tykt og tynt, og ryktene om et nært forestående bryllup begynte å florere da Victoria ble sett i en brudekjolebutikk.

Også Mel B ser ut til å ha det bra med kjærligheten. Hun er sammen med islenderen Fjolnir Thorgeirsson. Han er forretningsmann i London, og inviterte forleden Mel Bs far til Island. Også det blir i England sett på som et tegn på at et ekteskap er nært forestående.

Overskrifter

Baby Spice Emma Bunton fikk imidlertid overskriftene i går. Hun ble da koplet til den mannlige stripperen Alan Reeves, som mer eller mindre avkledd har deltatt i den siste Spice Girl-filmen.

De to ble observert kyssende av flere engelske journalister på et selskap forleden.

Og det er i England nok til å være kjærester!

SØLIBAT: Spice-Girl Geri Halliwell har bestemt seg for å ikke ha sex så lenge hun er på toppen av karrieren.