Leia (8) og Caroline (5) overlevde to døgn i villmarken alene

To søstre på fem og åtte år overlevde alene i Californias villmark i 44 timer.

OVERLEVDE: Søstrene (f.v) Leia og Caroline Carrico klarte seg alene i Californias villmark i 44 timer før de ble funnet. Foto: Humboldt County Sheriff's Office via AP
OVERLEVDE: Søstrene (f.v) Leia og Caroline Carrico klarte seg alene i Californias villmark i 44 timer før de ble funnet. Foto: Humboldt County Sheriff's Office via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag ble søstrene Leia (8) og Caroline (5) Carrico meldt savnet etter at de hadde forsvunnet fra sitt hjem i California, USA, skriver nyhetsbyrået AP.

Etter en stor leteaksjon ble jentene funnet i god behold søndag. Da hadde de vært alene i Californias villmark i 44 timer.

- Det er med glede at jeg kan fortelle at vi har sett et mirakel i dag. Caroline og Leia har blitt funnet i god behold i sørlige Homboldt, sa politisjef i Humboldt County, William Honsal under en pressekonferanse søndag, noe som førte til at redningsmannskapet på stedet brøt ut i vill jubel, ifølge Yahoo News.

- Helt utrolig

Med noen granolabarer, rosa gummistøvler og litt villmarkserfaring gjennom en lokal klubb, klarte jentene seg de to døgnene alene.

Søstrene ble sist sett fredag ettermiddag utenfor deres hjem i Benbow, som er et lite område cirka 300 kilometer nordøst for Sacramento.

Helikopter og sporhunder ble satt inn i leteaksjonen, samt flere politifolk og letemannskaper. Sammen dekket de et ganske stort og røft område i søket etter jentene.

Allerede lørdag var letemannskaper overbevist om at de ville finne de to jentene, da det ble gjort funn av granola-papir og fotspor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer