Britiske medier:

Leicester-eieren og datteren var om bord i helikopteret som krasjet

Flere britiske medier melder at Vichai Srivaddhanaprabha (60) og datteren var om bord, da Leicester-eierens helikopter krasjet like ved stadion.

DØDSULYKKE: Leicester-eieren skal ha vært om bord da helikopteret hans krasjet lørdag kveld. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BBC og Sky News er blant dem som søndag melder at Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha var en av passasjerene om bord, da helikopteret hans krasjet like ved King Power Stadium lørdag kveld. Opplysningene kommer foreløpig fra anonyme kilder.

Srivaddhanaprabhas helikopter traff bakken på en parkeringsplass utenfor stadion, like etter kampen mot West Ham. Ulykken førte til et flammehav som var synlig på lang avstand.

Etter en omfattende innsats, fikk brannmannskaper etterhvert slukket flammene.

Far og datter

Vitner sa i etterkant av ulykken til Sky Sports News at de hadde hørt en høy «mekanisk lyd» kort tid før helikopteret begynte å rotere og miste høyde. Daily Telegraph har også snakket med øyenvitner.

- Det var flammer over alt. Det var forferdelig å se dette skje rett foran øynene våre, sier de til avisa.

Ifølge Sky og nyhetsbyrået Reuters var både Srivaddhanaprabha og datteren hans i helikopteret, da det krasjet. I tillegg skal to piloter og en så langt ikke identifisert person ha vært om bord.

Sperret av område

Stadion og området omkring ble sperret av kort tid etter at helikopteret traff bakken. The Guardian skriver at supportere hastet vekk fra stedet, og ifølge avisa ble keeperen Kasper Schmeichel observert oppløst i tårer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer