Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rib kjørte i stake ved Hankø

Leiebåt kjørte i stake ved Hankø i natt - mann fra Lillehammer omkom

Leteaksjon avsluttet - ingen flere savnet.

KJØRTE I STAKE: Denne rib-båten har kjørt i ei stake ved Hankø i natt. Redningspersonell har funnet en mann som var om bord. Båten var leid fra Hankø Marina lørdag. Foto: Hovedredningssentralen Sør-Norge
KJØRTE I STAKE: Denne rib-båten har kjørt i ei stake ved Hankø i natt. Redningspersonell har funnet en mann som var om bord. Båten var leid fra Hankø Marina lørdag. Foto: Hovedredningssentralen Sør-Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: Båtføreren som kolliderte med en stake ved Hankø i natt, omkom, bekrefter operasjonsleder Bjørge Haugen ved politiet i Østfold.

Han opplyser til NTB at den omkomne er fra Lillehammer-traktene og at pårørende er varslet.

Leteaksjonen ble avsluttet klokka 11.40 - ingen flere er savnet, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge.

(Dagbladet): Hovedredningssentralen Sør-Norge melder at en person er hentet opp fra sjøen i Hankøsundet i Fredrikstad kommune. Tilstanden til vedkommende er ukjent.

Redningsselskapet skøyte «Horn Rescue» er i området.

- Båten er identifisert. Det er en leiebåt fra Hankø Marina, som ble leid ut til en mann lørdag. Det er ingen indikasjoner på at det har vært flere om bord, sier skipper Pål Bustgaard på «Horn Rescue» til Dagbladet ved 10.45-tiden.

Redningsskøyta har base i området, og er ved ulykkesstedet søndag formiddag.

- Foreløpig vet vi ikke når påkjørselen har skjedd, annet enn at det har skjedd i natt. Det har ikke vært noe spesielt med ulykker ved denne staken tidligere, sier skipper Pål Bustegaard.

HRS Sør-Norge meldte tidligere i dag at det var igangsatt søk etter at en båt, en rib, som har kjørt inn i en stake ved Hankø i natt.

Det var forbipasserende som varslet politiet søndag morgen om den førerløse båten.

Klokka 10.25 ble mannen funnet i sjøen.