Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leieboer (28) erkjenner å ha drept kvinne (75)

Kvinnen (28) ble pågrepet på Grand Hotel i Oslo i går.

DRAPSETTERFORSKNING: 75-åringen ble funnet død i dette huset i Fredrikstad i går kveld. Funnet fikk politiet å starte drapsetterforskning. Foto: john Terje Pedersen
DRAPSETTERFORSKNING: 75-åringen ble funnet død i dette huset i Fredrikstad i går kveld. Funnet fikk politiet å starte drapsetterforskning. Foto: john Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FREDRIKSTAD/OSLO (Dagbladet): Den 28 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 75 år gammel kvinne i Fredrikstad, tilstår å ha drept henne, opplyser politiet til NTB.

Hun samtykker til varetektsfengsling.

- Den siktede var leieboer og hadde nettopp flyttet inn. Foreløpig kan vi ikke si noe om motivet for drapet som vi antar har skjedd i 75-åringens leilighet. Det støttes også av øvrige opplysninger og tekniske funn i saken. Vi fester lit til kvinnens forklaring, sier politioverbetjent Ivar Prestbakken, seksjonsleder etterforskning i Fredrikstad-politiet, til NTB.

I 20-tida i går ble 75-åringen funnet død i en bolig i St. Josephs gate i Fredrikstad og politiet igangsatte drapsetterforskning.

I 20.50-tida i går kveld ble en 28 år gammel kvinne fra Fredrikstad pågrepet på Grand Hotel i Oslo. Hun er siktet for å ha forvoldt kvinnens død. Politiet jobber ut i fra at drapet skjedde i boligen. De mener det skjedde på søndag.

Det var Oslo-politiet som varslet sine kolleger i Østfold i går.

- Vi oppsøkte adressen i Fredrikstad etter en henvendelse fra politiet i Oslo. De hadde opplsyninger som tilsa at vi burde foreta en velferdssjekk på adressen, sier politioverbetjent Ivar Prestbakken, seksjonsleder etterforsking i Fredrikstad-politiet, til Dagbladet.

Politiet vil trolig framstille 28-åringen for varetektsfengsling onsdag. Kvinnen har ikke ønsket en forsvarer under avhørene i dag, men vil få oppnevnt en forsvarer til fengslingsmøtet i morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media