Leieboeren endevendte huset

Kranglet med huseieren - gikk amok.

ENDEVENDT: Slik så stua til mannen i 50-årene ut etter at leieboeren hadde rast fra seg i tre kvarter. - Jeg er bare fortvilet. At dette skulle skje rett før jul er helt forferdelig, sier huseieren til Nordlys. Foto: Stian Saur/Nordlys
ENDEVENDT: Slik så stua til mannen i 50-årene ut etter at leieboeren hadde rast fra seg i tre kvarter. - Jeg er bare fortvilet. At dette skulle skje rett før jul er helt forferdelig, sier huseieren til Nordlys. Foto: Stian Saur/Nordlys Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Nordlys skriver i dag om leieboeren som natt til fredag fullstendig ramponerte huseierens leilighet.

- Jeg er bare fortvilet. At dette skulle skje rett før jul er helt forferdelig, sier huseieren, en mann i 50-årene, til Nordlys.Kvinnen i 40-årene har nylig flyttet inn som leieboer hos mannen. Etter å ha drukket en del alkohol, kom hun i krangel med husverten.

- Hun var sint og kjeftet på meg. Rundt midnatt gikk jeg ut for at hun skulle få roet seg ned, sier huseieren.

Da han kom tilbake, var kvinnen i full gang med å ramponere huset. Ute på plenen lå CD-samlingen hans strødd. Et vindu i yttergangen var knust, og det var tegnet med tusjer på vegger og stoler. I stua er TVen det eneste som er intakt.

- Hun gikk fullstendig amok. Jeg ble helt handlingslammet. Jeg fikk meg ikke til å stoppe henne, sier mannen til Nordlys.

Mannen sier at han ringte politiet flere ganger i løpet av natten. På morgenkvisten dukket de opp, og tok kvinnen med seg.

- Det stemmer at hun har vært inne hos oss og sovet rusen av, opplyser operasjonssentralen hos Tromsøpolitiet til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer