DYRT I OLJEBYEN:  Lyse Energi slo til med en strømregning på drøye millionen for de to kameratene som leier en leilighet i Stavanger. ILLUSTRASJONSFOTO: STIAN LYSBERG SOLUM, SCANPIX.
DYRT I OLJEBYEN: Lyse Energi slo til med en strømregning på drøye millionen for de to kameratene som leier en leilighet i Stavanger. ILLUSTRASJONSFOTO: STIAN LYSBERG SOLUM, SCANPIX.Vis mer

Leier leilighet, fikk strømregning på en million

Sjokk etter kald vinter for kamerater i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Riktignok har det vært en svært kald vinter over hele landet, men de to kameratene som deler leilighet i Stavanger, stusset noe da de fikk en strømregning på en million kroner.

Vanligvis er strømregningen på rundt 1.200 kroner, men siste månedsregning lød på 1.024,250,70 kroner, skriver Stavanger Aftenblad.

- Det gikk jo ganske fort opp for oss at dette måtte være feil, men med en gang du får noe slikt mellom hendene, blir du jo lettere sjokkert, sier Kevin Thorstensen, som deler leiligheten med kameraten Sean Gundersen.

I Lyse Energi er man enige i at regningen nok er for stor.

- Vi sjekker dette ut skikkelig internt og så tar vi kontakt med kundene våre. Det ser absolutt ut som om de kan vente en ny og litt mindre regning fra oss, sier kundeveileder Camilla Torbergsen.

(NTB).