Leier ut Dianas soverom

Til 300.000 kroner natten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Avdøde prinsesse Dianas bror, Earl Spencer, vil leie ut Dianas soverom til rikinger. Jarlen vil ta i mot grupper på 30 personer som hver skal betale tusen pund - til sammen 300.000 kroner natten.

Spencer leier ut hele familiens barndomshjem, Althorp, for en helg eller lengre. I et blad for amerikanske rikinger reklamerer han med prinsessens rom som hovedattraksjon, skriver britiske The Mirror.

Ikke alle synes tilbudet er like smakfullt.

- Sjokkerende

- Det er nokså sjokkerene. Jarlen er rik fra før, men tydeligvis er det ingen grenser for pengebegjæret hans, sier en kongelig kilde til sladreavisen.

Herregården ble også tidligere leid ut til privat bruk, før prinsessen døde i 1997. Men da bare for en dag, ikke for overnatting. Siden har stedet vært åpent for besøkende. Når jarlen åpner det nye tilbudet etter sommeren, stenger stedet for folk flest, ifølge The Mirror.

Alt skal være tilgjengelig for gjestene, til og med vinkjelleren, lover jarlen. Gjestene kan gå hvor de vil på eiendommen- så nær som ut på øya hvor prinsessen er gravlagt.

- Et annerledes opphold
 Jarlen garanterer rikelig med servering av både mat og drikke, men advarer om at det ikke vil bli internettilgang i hvert hjørne.

ALTHORP: Spencer-familiens gods stenges for publikum og åpnes for utleie til rikinger, ifølge The Mirror Foto: Scanpix
ALTHORP: Spencer-familiens gods stenges for publikum og åpnes for utleie til rikinger, ifølge The Mirror Foto: Scanpix Vis mer

- Dette er stedet å komme når du har prøvd alt annet. Du forkaster den moderne verden når du kjører gjennom porten, her, reklamerer han.

Konserer, litteraturfestival og julemarked er blant publikumsarrangementene som blir arrangert på Althorp. Der er også en utstilling som er dedikert til Diana, hennes liv og arbeid.

Det finnes ingen pressemeldinger på stedets internettisider som bekrefter informasjonen fra The Mirror.

DØDE I 1997: Prinsesse Diana døde i en bilulykke i Paris i 1997.