Leier ut sex-lokaler tross advarsler

Et av Oslos største eiendomsselskap, Kaare Berg AS, eier lokalene til to strippeklubber og ett massasjeinstitutt i Oslo. Ledelsen i selskapet har flere ganger blitt gjort oppmerksom på hva som skjer i bygården, men leietakerne driver fortsatt videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stiftelsen Kaare Berg eier 91 prosent av eiendomsselskapet Kaare Berg AS. Stiftelsen ble opprettet i 1991 for å ivareta forretningsideen til nå avdøde Kaare Berg. Formålet til stiftelsen er blant annet å gi midler til almennyttige og/eller kulturelle formål, som Norsk Luftambulanse, Røde Kors, idrett, kunst, musikk og teater.

Bordellvirksomhet

Men ifølge kilder Dagbladet har snakket med, er det ikke bare ideelle formål stiftelsen må stå til ansvar for. I Youngs gate 7, en av gårdene Kaare Berg AS eier, skal det i lengre tid ha foregått bordellvirksomhet. Ledelsen skal flere ganger ha blitt gjort oppmerksom på det naboer karakteriserer som bordellvirksomhet i Youngs gate 7. Flere gårdeiere og andre leietakere har i brev til ledelsen forklart hva de mener skjer i bygårdene som stiftelsen eier. I Bernt Ankersgate og Youngs gate drives de to strippebarene Mr. X og VIP, samt saunaklubben S17.

Mangler bevis

Administrerende direktør Bjørn Greaker i stiftelsen Kaare Berg AS sier at de har forsøkt å kaste ut leietakeren i Youngs gate uten hell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer