Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leilighet i brann i Oslo

I andre etasje i bygård - 15 evakuert.

 INGEN SKADD:  15 beboere ble evakuert fra en frann i en leilighet i 2. etasj i en bygård i Jonas Reins gate på Fagerborg i Oslo sentrum tirsdag ettermiddag. Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix.
INGEN SKADD: 15 beboere ble evakuert fra en frann i en leilighet i 2. etasj i en bygård i Jonas Reins gate på Fagerborg i Oslo sentrum tirsdag ettermiddag. Foto: Vidar Ruud, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• SISTE: Oslo-politiet melder i 18-tida at brannen er slokket. Veisperringene i området oppheves gradvis.

(Dagbladet): Det brenner i 17-tida kraftig i en leilighet på Fagerborg i Oslo. Nødetatene har rykket ut til stedet.

- Vi har ikke hele oversikten ennå, men det dreier seg om en fullt utviklet brann i andre etasje, opplyser Tom Bergstrøm, operatør ved Oslo brann- og redningsetat (OBRE), til Dagbladet.

Det er fare for at brannen sprer seg til oppgangen, men brannvesenet tror ikke andre leiligheter er i fare.

Meldingen om brannen kom inn til OBRE klokka 16.44. På det kraftigste sto flammene ut av vinduet, men brannvesenet tvitrer klokka 17.11 at de har klart å dempe ilden. Røykdykkere er sendt inn for å søke etter personer inne i bygget.

14 personer er evakuert fra bygården. Én hadde en stund status som savnet, men i 17.20-tida er vedkommende gjort rede for.

- Ingen er skadd, opplyser vaktkommandør Rune Elstad til Dagbladet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media