Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Leiligheten har vært preget av bråk

Naboer til leiligheten der mann ble funnet drept, forteller om gjentatte episoder.

ETTERFORSKNING: Poiltiet gjennomfører nå tekniske undersøkelser i den kommunale boligen der mannen i 60-åra ble funnet drept. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB Scanpix
ETTERFORSKNING: Poiltiet gjennomfører nå tekniske undersøkelser i den kommunale boligen der mannen i 60-åra ble funnet drept. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Siden de flyttet inn i leiligheten, har det vært mye roping, skriking og høy musikk.

Det forteller naboer til den kommunale leiligheten i Tromsø sentrum der en mann i 60-åra i dag morges ble funnet død. En mann og en kvinne er siktet for å ha drept ham og sitter nå i politiarresten i påvente av avhør.

Naboene forteller at paret i leiligheten flyttet inn for et års tid siden. De beskriver en rekke episoder i tilknytning til boligen.

- Vi har vært vitne til mange utrykninger fra så vel politi som ambulanse til adressen, sier de.

Det var i 08.30-tida politiet fikk melding om likfunnet, og rykket ut til adressen sentralt på Tromsøya. Kort tid etter pågrep de en mann, og tok hånd om et kvinnelig vitne. Seinere kom meldingen om at en mann og en kvinne er siktet for drapet.

Foreløpig er politiet lite meddelsomme om etterforskningen, som er i startfasen. De driver nå tekniske undersøkelser i åstedsleiligheten.

- De har sperret av hele området her, forteller naboene.

Troms politidistrikt har varslet en pressekonferanse om drapsetterforskningen klokka 14.00.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media