Lek-Linda frykter hun saboteres

- Det er helt klart mulig at jeg utsettes for sabotasje. Hvis det er slik at den som doper jenter i Drammen har plukket ut mitt sted for å ramme meg, er han sykere enn jeg først trodde, sier Linda Johansen som har utlovet 10 000 kroner i dusør til den som kan bringe etterforskningen til en løsning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Totalt 15 jenter har meldt til politiet at de har blitt neddopet på nattlig bytur i Drammen. Tre av dem skal ha blitt seksuelt misbrukt etter at de ble dopet.

- Noen må vite

Verst har det gått utover Linda Johansens utested, Galleriet. Hun er nå lei av den negative fokuseringen på utestedet hennes.

- Det må være noen som har sett noe eller vet noe om dette. Jeg nekter å tro at ingen i Drammen vet hva som skjer, sier hun til Dagbladet.

Gode tips

Politiet i Drammen har fått mange tips i saken og er godt fornøyd med publikums engasjement i jakten på å finne gjerningsmannen.

Enkelte av tipsene dreier seg om navngitte personer.

- Vi venter fortsatt på resultatene fra blodprøvene som er gjort at enkelte av jentene, sier Sven Christian Gulli, leder av narkotikaavsnittet i Drammen. '

Prøvene vil gi svar på hvilke stoffer som er brukt til å dope jentene. Senest natt til forrige søndag ble en ny jente brakt til sykehus etter å ha blitt ufrivillig dopet, melder Drammens Tidende.

<B>DOP-SABOTASJE:</B> Linda Johansen frykter at den som doper jenter i Drammen er ute etter å ramme henne.