- Lekte med barna og virket som en ordentlig fyr

Naboene til Vikernes er sjokkerte over terrormistanken mot det de beskriver som en diskret og rolig mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SALON LA TOUR (Dagbladet): Med stor slagkraft gikk franske antiterrorstyrker til aksjon mot det fredelige landsbyhuset like ved landsbyen Salon La Tour sentralt i Frankrike.

- Det er overraskende at dette skjer i et så fredfylt miljø. Vi har snakket mye med naboene om det som skjedde, og det var jo noen som hørte skudd. Vi sov og hørte ingenting og merket ikke noe til det før det var masse medier utenfor portene her, sier Sylvian Langoile til Dagbladet.

- Lekte med barna Flere andre naboer ønsker ikke å gi fullt navn til Dagbladet, men Joee sier at hun bare kjente Vikernes og familien «på avstand».

- Jeg sa hei og god dag, men ikke så mye mer enn det. De holdt seg mye for seg selv, og virket normale. Jeg ante ingenting om bakgrunnen hans, sier hun til Dagbladet.

- Han oppførte seg normalt og lekte mye med barna. Men hele familien var svært diskré av seg, sier Joee.

Også pubeier Oliver Minier ved Bar Tabac restaurant forteller at det hele kommer som en overraskelse på det lille lokalmiljøet.

- Jeg så ikke noe mer til dem enn at jeg så dem komme på postkontoret. Han gjorde ikke stort ut av seg når han var her sammen med barna. Han holdt lav profil, sier han til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer