Lekter med 140 gjester knakk:
- Det sa bare plutselig pang

Beatles-coverbandet var midtveis i konserten da gjestene plutselig hørte et brak. En kvinne er sendt til legevakt med lettere skader etter å ha havnet i vannet.

KNAKK SAMMEN: Bildet viser hvordan utestedet i Skien er sunket sammen på midten. Foto: Theo Aasland Valen
KNAKK SAMMEN: Bildet viser hvordan utestedet i Skien er sunket sammen på midten. Foto: Theo Aasland Valen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Konsertopplevelsen ble kanskje ikke helt som de hadde ventet seg, de - ifølge arrangøren - rundt 140 personene som fredag kveld besøkte utestedet Lekter'n i Skien.

Klokka 22.09 fikk politiet nemlig melding om at utestedet - som altså er en treflåte som hviler over to båter - var knekt sammen.

- Det var én som falt i vannet, og har status som lettere skadet, sier operasjonsleder Anne Meyer i politiet i Sørøst politidistrikt til Dagbladet.

Vedkommende, en kvinne, skal ifølge politiet være tatt med til legevakta i Skien.

- Nå tar vi vitneavhør av dem som eventuelt har noe å fortelle, og så etterforsker vi dette på vanlig vis, sier operasjonslederen.

- Surrealistisk

Bilder fra stedet viser hvordan lekteren rett og slett knakk på midten.

Daglig leder og medeier Jorunn Brudal var der da den knakk midtveis under konserten med Beatles-coverbandet DayTrippers.

- Vi hadde litt over trekvartfull flåte her, med fredagsklientell og konsert med DayTrippers. Plutselig, under innspurten av andre akt, knakk flåten sammen fordi en bjelke hadde knekt under der, sier Brudal til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.