Tar oppgjør mot mobbing:

Lena (34): - Unner ingen slikt hat

Lena Marie Hansen (34) liker å skille seg ut. Valgene hennes har ført til mye hets.

PIERCINGER OG TATOVERINGER: Lena Marie Hansen har tatovert og piercet seg av helt spesielle grunner. Da hun stod fram med historien sin i A-Magasinet forrige uke, mottok hun mye hat fra ukjente personer bak tastaturet. Foto: Privat
PIERCINGER OG TATOVERINGER: Lena Marie Hansen har tatovert og piercet seg av helt spesielle grunner. Da hun stod fram med historien sin i A-Magasinet forrige uke, mottok hun mye hat fra ukjente personer bak tastaturet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lena Marie Hansen (34) fra Rjukan har 24 tatoveringer og 19 piercinger på kroppen.

34-åringen liker å skille seg ut og føler blekket på kroppen er en fin måte å vise verden hvem hun er. Men det blir ikke like godt mottatt av alle som ser henne.

Denne helgen skrev A-magasinet og lokalavisa Rjukan Arbeiderblad en sak om den 34 år gamle helsefagarbeideren. Da Hansen så kommentarfeltet i innlegget fra Aftenpostens Facebook-side, skjønte hun hvor mye hat som finnes i folk.

- Unner ingen det

- Det ble skrevet så mye stygt i kommentarfeltet. Jeg unner ingen å lese så mye dritt om seg selv. Det sitter folk bak tastaturet med så innmari lite respekt for andre mennesker. Bare fordi noen velger å se annerledes ut, sier Lena Marie Hansen til Dagbladet.

Hansen gjør det klart at alle de stygge kommentarene preller av henne, og at hun ikke tar seg nær av det i det hele tatt. Samtidig tenker hun på de som faktisk opplever å bli hetset, som kanskje ikke tåler slike hatmeldinger på samme måte. Det skjemmes hun av.

- Det er kjempetrist å tenke på at noen oppfører seg slikt. Tenk på de som tar seg nær av slike kommentarer … Det er så ufint.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer