Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lena Olin er lei Hollywood

LONDON (Dagbladet): Lena Olin er lei Hollywood og pendling mellom Stockholm og USA. -øNå flytter vi til London, sier den svenske skuespilleren som nylig har spilt inn film med Andy Garcia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-øVi vil gjøre London til vår base. Det er bedre forbindelser herfra til USA enn fra Sverige, og det er en svensk skole her, sier Lena Olin (41). Hun presenterte sin nye film «Night falls on Manhattanü. Filmen har premiere i USA i mai og i Europa til sommeren. Den er lagd av Hollywood-veteranen Sidney Lumet, som blant annet lagde «Tolv edsvorne mennü. Her spiller Lena Olin mot Andy Garcia i en dramaisk film om korrupsjon og moral i New York-politiet. Hollywood -øHvordan klarer du å kombinere familieliv med Lasse Hallstrøm og to barn i Sverige, med roller i Hollywood? -øVi pendler fordi jeg ikke vil bo i Hollywood. Der snakker man bare om hvor godt eller dårlig filmene gjør det. Det er et stressfylt liv og jeg vil leve et normalt liv. Lasse og jeg arbeider «på skiftü. Når jeg spiller inn film, passer han barna og når han lager film er det meg som er hjemme, sier Lena Olin, som fortsatt drømmer om å spille i en av Hallstrøms filmer, men det er vanskelig å få til når den ene må passe barna. De føler seg tiltrukket av London av mange grunner. Det er blitt et senter for film og kultur, mange amerikanske filmer spilles inn her. Dessuten er det en stor svensk koloni og en svensk skole her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media