Lene Riise (19) funnet død

OSTERØY (Dagbladet.no): Klokka 14.15 ble Lene funnet død. Hun har vært savnet en uke, og i dag lette 250 personer etter henne på Osterøy i Hordaland. Ingenting tyder på at hun er utsatt for noe kriminelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun ble funnet ved enden av en kjerrevei ikke langt fra huset hun skulle besøke forrige lørdag. 19-åringen ble funnet i fosterstilling, og hun hadde tatt av seg genseren.

- Jeg understreker at ingenting tyder på at hun er utsatt for noe kriminelt, sier assisterende politimester Geir Gudmundsen ved Hordaland politidistrikt.

Området ved Valestrandsfossen er sperret av, og 19-åringen vil bli undersøkt av kriminalteknikere og rettsmedisinere. Hun er allerede identifisert av familien.

- Vår teori er at hun har gått ut i terrenget og frosset i hjel, sier Gudmundsen til Dagbladet.no.

250 mennesker finkjemmet området ved Brakavatn på Osterøy i dag. Politi, Røde Kors-mannskaper, medlemmer av grendelag og andre frivillige ble med for å løse forsvinningsmysteriet. Det ble også lett med vannkikkert i flere vann i området.

Lene Riise har vært savnet siden forrige lørdag, da hun skulle besøke et bestemt hus på Osterøy. Mannen som bor i huset var ikke hjemme.

BEKJENT: Johannes Basch hadde besøk av savnede Lene Riise torsdag og fredag før hun forsvant. I dag ble hun funnet død ikke langt fra huset hans.