Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lene søkte psykologhjelp

Jørn Hoel mente det var respektløst å ikke ta imot hedersprisen fra hjembyen. Nå letter Lene Marlin på sløret. - Jeg er lei meg, men jeg føler meg ikke sterk nok til å stå fram og forklare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Popstjerna Lene Marlin har ikke hentet en hederspris fra Tromsø kommune, som hun ble tildelt i 1999. Hun har heller ikke svart på gjentatt invitasjoner fra kommunen. I gårsdagens VG gikk blant andre Jørn Hoel ut og kritiserte den unge sangfuglen fra nord for å være respektløs overfor hjembyen. I dagens avis står Lene Marlin fram.

- Jeg er lei meg og sliter med dårlig samvittighet for alt og alle, men jeg føler meg ennå ikke sterk nok til å stå frem og forklare. Det vil ta tid, og jeg trenger ro, sier hun til VG.

Med Stageway-manager Arne Svare som mellommann forteller hun avisa om hvordan de to siste åra har vært. Marlin ønsker å oppklare det hun kaller misforståelser som har oppstått etter at det ble helt stille fra popkometen. Etter at hun gjorde braksuksess med debutplata «Playing My Game» fra 1999 dro hun seg gradvis unna rampelyset.

Ifølge Svare var det aldri Lene Marlins ønske å fremstå som vanskelig og utilgjengelig, men at det tar tid å bygge opp nok selvtillit til å dukke opp i rampelyset igjen etter den brå overgangen fra anonym Tromsø-jente, til internasjonal popstjerne. Manageren medgir at Lene Marlin har hatt til dels store problemer med å takle den plutselige suksessen.

I likhet med andre unge artister har Marlin søkt psykologhjelp for å takle den nye tilværelsen, og managementet rundt ungjenta har bevisst skjermet henne fra offentligheten.

- Det er ikke slik at Lene ikke er glad for å få en pris som den fra Tromsø kommune. Men vi føler vi allerede har redegjort nok angående Lenes egen beslutning om å ta fullstendig fri fra rampelyset, sier Arne Svare.

Lene Marlin sier avslutningsvis til avisa at hun kommer tilbake til rampelyset den dagen hun føler seg sterk nok.

TAKLET IKKE SUKSESSEN: Lene Marlin.Foto: SCANPIX/EPA
TAKLET IKKE SUKSESSEN: Lene Marlin.Foto: SCANPIX/EPA Vis mer
TAKLET IKKE SUKSESSEN: Lene Marlin.Foto: SCANPIX/EPA
Hele Norges coronakart