Lenket fast og bestjålet

Sex-leken ble ikke helt som Malmö-mannen hadde tenkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

42-åringen lot seg frivillig lenke til senga, og så nok frem til en spennende natt med to kvinner. Men da klokka ble ti på kvelden, måtte de to kvinnene plutselig ut «et ærend».

Før de gikk, tømte de mannens leilighet for verdisaker, og stakk av gårde i Mercedesen hans, melder Sydsvenska Dagbladet.

42-åringen klarte etter mye strev å vri seg ut av kjettingen og finne reservenøkkelen til hengelåsen. Men han fikk ikke låst opp håndhjernene. Han så da ingen annen mulighet enn å ringe kjæresten sin. Hun klarte imidlertid heller ikke å hjelpe ham. Først et halvt døgn senere ble han reddet av en kamerat med avbitertang.

42-åringen skal kjenne en av kvinnene fra tidligere. Hun er 25 år, og fortsatt på frifot. Venninnen hennes, en 33-år gammel kvinne, er pågrepet i saken.

I avhør har mannen fortalt at begge kvinnene «opprømt begynte å farge håret», hvorpå de kledde av seg. Deretter lagde de mat, og stemningen skal ha blitt «lettere erotisk». Helt til kvinnene altså stakk av.

Den 33 år gamle kvinnen sier hun og venninnen trodde de fikk låne bilen. De kjørte omkring, og kjøpte seg blant annet falaffel.