Lenket seg fast til sovende ektemann og bet løs

Ville ha en uavbrutt samtale.

PÅGREPET: Den 37 år gamle kvinnen fikk besøksforbud mot sin fraseparerte ektemann etter at hun lenket seg til ham mens han sov. Foto: AP PHOTO/SCANPIX
PÅGREPET: Den 37 år gamle kvinnen fikk besøksforbud mot sin fraseparerte ektemann etter at hun lenket seg til ham mens han sov. Foto: AP PHOTO/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Ifølge AP er 37 år gamle Helen fra Fairfield veldig, veldig glad i sin fraseparerte mann Robert, og åpenbart lei av at han til stadighet forsvinner når hun vil samtale.

Mandag kveld tok hun affære; Sun byttet lås på Roberts soverom, snek seg inn og lenket ham fast til seg selv med et par håndjern mens han sov, opplyser det lokale politiet.

Så biter hun ham.

Robert greier å ringe nødtelefonen 911 og «hyler av smerter». Han forklarer at han var lenket fast da han våknet og at hun holdt ham nede.

- Er dere her?! Jeg trenger hjelp, skriker Robert gjentatte ganger.

Politiet hastet til stedet, brøt seg gjennom inngangsdøren og stormet Robert til unnsetning. Mannen ble kjørt til sykehus full av bitemerker, mens Helen er siktet for grov vold og brudd på besøksforbud.

I sin forklaring sier Robert at årsaken til angrepet var at han hadde separert seg fra henne og at hun er «besatt» av ham.Også tidligere har politiet måttet rykke ut til huset, ifølge AP.

Det skjedde både på valentinedagen ifjor, hvor paret begynte å slåss, og i julen 2007, da de to kranglet om valg av juletre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer