Leopard gikk amok i indisk by

Skadet seks før den ble drept.

SKJØT LEOPARD: På dette bildet har en indisk politimann skutt og drept en leopard som angrep en 42 år gammel mann utenfor en bar i byen Karad. Foto: AP Photo/Scanpix
SKJØT LEOPARD: På dette bildet har en indisk politimann skutt og drept en leopard som angrep en 42 år gammel mann utenfor en bar i byen Karad. Foto: AP Photo/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det brøt ut full panikk i den rolige byen Karad i går da en leopard spaserte inn og gikk til angrep på minst seks personer før den ble skutt og drept av politiet, melder den indiske avisa Mumbai Mirror.

- Jeg var ikke sikker på at jeg hadde sett riktig. Jeg trodde det kunne være en katt eller en hund, sier en innbygger som først så leoparden på et tak.

Etterhvert som det dyret kom seg inn i et hus, begynte folk å kaste steiner på leoparden. Da gjorde den et byks og kom løpende ut og begynte å angripe alle i sin vei. Seks personer kom unna angrepet med skader i ansiktet, nakken og på skuldrene.

Før politiet skjøt leoparden, gjorde de forsøk på å skremme den unna ved å avfyre skudd opp i luften, stikke den med pinner og kaste steiner.

Politiet besluttet å drepe leoparden da den gikk på angrep på 42-årige Hanumant Mane (42) og holdt han nede i bakken.

- Jeg elsker dyr og ville ikke drepe leoparden, men jeg måtte velge melom å redde livet til mannen eller dyret, sier politimannen Vikas Dhas til Mumbai Mirror.