Høyres landsmøte

Ler av egen «puppeglipp»

Sikkerhetsnålen falt ut, og Høyres ordførerkandidat i Oslo tar begrepet «å by på seg selv» til nye høyder i ferske bilder. - Dette får jeg bare stå i, ler Anne Lindboe.

LER AV GLIPPEN: Anne Lindboe kan bli ny ordfører i Oslo og liker Janet Jackson - men hun er glad at hennes BH-glipp ikke gikk like langt som den amerikanske popstjernas berømte feilskjær. Foto: Oslo Høyre
LER AV GLIPPEN: Anne Lindboe kan bli ny ordfører i Oslo og liker Janet Jackson - men hun er glad at hennes BH-glipp ikke gikk like langt som den amerikanske popstjernas berømte feilskjær. Foto: Oslo Høyre Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MUNCHMUSEET (Dagbladet): - Jeg liker Janet Jackson, men jeg er glad det ikke gikk så langt for min del. Jeg prøver å holde brystvortene mine for meg selv.

Anne Lindboe er Høyres ordførerkandidat i Oslo, og da skal det selvsagt tas flotte promobilder. Å «bjuda på» er som kjent viktig for å øke velgertekket.

Men man skal jo ikke by på for mye av seg selv, heller...

- Hva skal jeg si? Det er en glipp. Eller rettere sagt, det er ei glippe. Ja, ja. Dette får jeg bare stå i.

Anne Lindboe ler. Hun forbereder seg i kveld til Høyres landsmøte på Gardermoen i helga. Landsmøtet starter fredag formiddag.

Ikke så tilkneppet

I ett av sine ferske promobilder har sikkerhetsnålen falt ut, og velgerne får innblikk i undertøyet og kløften til ordførerkandidaten. Bildene er publisert på Høyres hjemmesider.

Glippen ble ikke oppdaget av Høyre før bildene ble lagt ut. Dagbladets ettergående politiske avdeling var nærmest umiddelbart på saken.

- Det sies at politikere er for tilkneppet. Det er jo ikke du?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer