Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Les hele budsjettet her

Legges fram av finansminister Sigbjørn Johnsen (Ap) klokka ti.

BUDSJETTHATT: Finansminister Sigbjørn Johnsen (Ap) på vei til  Stortinget for å legge fram statsbudsjettet for 2012. Foto: Morten Holm / Scanpix
BUDSJETTHATT: Finansminister Sigbjørn Johnsen (Ap) på vei til Stortinget for å legge fram statsbudsjettet for 2012. Foto: Morten Holm / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag legger regjeringen fram sitt siste budsjett før valget i 2013, og har med den en siste mulighet til å oppfylle løftene fra Soria Moria II.

Akkurat nå holder finansminister Sigbjørn Johnsen finanstale i Stortinget.

Les hele budsjettet her.

Rett før klokka halv sju i dag tidlig forlot Johnsen leiligheten sin på Oslo vest med budsjettet under armen - og ny budsjetthatt.

- Totalt sett er det et bra budsjett, men det er klart at selv en finansminister kunne ønske at det var andre tall og satsninger i et budsjett. Men jeg er fornøyd med budsjettet, sa Johnsen i morges.

Budsjettet for 2013 legges fram under ett år før neste valg, og en rødgrønn regjering som i månedvis har ligget bak den borgerlige blokken på målinger, har lekket en lang rekke godbiter de siste ukene.