Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Les Jeanettes svar på Dagbladet.no

Ti år gammel ble hun tatt til Pakistan for å forberedes til ekteskap. Nå har hun avslørt hva imamene i Norge egentlig mener. Les svarene fra nettmøtet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jeanette er den første jenta i Norge med innvandrerbakgrunn som åpent har fortalt om sitt tvangsekteskap. Etter seks år i Pakistan ble hun giftet bort til en fremmed mann. 17 år gammel klarte hun å ta seg til Norge. Da var hun gravid. Nå bor hun under beskyttelse i et norsk miljø.

- Jeg er alltid redd for innvandrere, særlig pakistanere, sier Jeanette til Dagbladet.

Men hun trosset alle redsler og tok med seg en skjult båndopptaker til imamene i to av de største moskeene i Norge. Båndene avslører hva imamene egentlig mener om det norske samfunnet.

Les hele utskriften av båndopptakene her.

- Jeg var livredd da jeg gikk inn i moskeene med skjult lydopptaker på meg. Men jeg gjorde det i kjærlighet til Norge. Sannheten må fram, uansett hvor vond den er, sier Jeanette (24).

Jeanette har ikke hatt tid til å svare på alle spørsmålene hun fikk. Nettmøtet er ført i pennen av Dagbladet.no med Jeanette på telefon.

GIFTET BORT I PAKISTAN: Norsk-pakistanske Jeanette ble tatt med til Pakistan og giftet bort til en fremmed mann.
Hele Norges coronakart