Les Jeanettes svar på Dagbladet.no

Ti år gammel ble hun tatt til Pakistan for å forberedes til ekteskap. Nå har hun avslørt hva imamene i Norge egentlig mener. Les svarene fra nettmøtet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeanette er den første jenta i Norge med innvandrerbakgrunn som åpent har fortalt om sitt tvangsekteskap. Etter seks år i Pakistan ble hun giftet bort til en fremmed mann. 17 år gammel klarte hun å ta seg til Norge. Da var hun gravid. Nå bor hun under beskyttelse i et norsk miljø.

- Jeg er alltid redd for innvandrere, særlig pakistanere, sier Jeanette til Dagbladet.

Men hun trosset alle redsler og tok med seg en skjult båndopptaker til imamene i to av de største moskeene i Norge. Båndene avslører hva imamene egentlig mener om det norske samfunnet.

Les hele utskriften av båndopptakene her.

- Jeg var livredd da jeg gikk inn i moskeene med skjult lydopptaker på meg. Men jeg gjorde det i kjærlighet til Norge. Sannheten må fram, uansett hvor vond den er, sier Jeanette (24).

Jeanette har ikke hatt tid til å svare på alle spørsmålene hun fikk. Nettmøtet er ført i pennen av Dagbladet.no med Jeanette på telefon.

GIFTET BORT I PAKISTAN: Norsk-pakistanske Jeanette ble tatt med til Pakistan og giftet bort til en fremmed mann.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer