Les trusselen fra al-Rudd

Dette er trusselmeldingen al-Rudd retter mot Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Meldingen ble postert på et nettsted tilknyttet Abu Musab al-Zarqawi lørdag.

Det er oversatt for Dagbladet.no av SITE Institute.

«Erklæring fra al-Rudd-brigaden:

Vi vil informere hele verden og det undertrykte irakiske folket at det som ble sendt på TV-kanalen til Mossads (israelsk etterretning red.anm) lakei, Masoud al-Barazani, ikke var sant og at de uskyldige som ble vist på TV-skjermen ikke hadde noen tilknytning til det som skjedde i det okkuperte Erbil. Det vi sier er sant og Allah er vitne på det. De religiøse krigerne fra al-Rudd-brigaden kjemper mot Allahs fiender, forræderne og omvenderne, i det okkuperte Nord-Irak. De står bak alle jihad-aksjonene som blir utført i det okkuperte Nord-Irak, helt til det er fritt for okkupanter og Mossad som er tilstede i hengemyren Erbil.

Vi vil derfor informere alle utlendinger og de europeiske korsfarerne, spesielt Nederland, Danmark og Norge, om å trekke ut sine leiesoldater fra det nordlige Irak innen to uker.

En av forræderene, som har solgt sin sjel og tro til okkupantene, ble arrestert; han har nederlansk statsborgerskap, og er opprinnelig en iraker fra Erbil. Senere ble han rekruttert av den nederlandske etterretningen og de nederlandske innvandringsmyndigheter.

Allahs dødsstraff ble utstedt over ham på grunn av det som ble funnet på ham; dokumenter og informasjon som han planla å overgi sine herrer. Deres brødre, mujahideen, med Allahs nåde, oversatte disse dokumentene fra nederlandsk språk til arabisk fordi noen fra deres heltemodige mujahideen, for å tjene Allah, er blant de som ble deportert fra Nederland med deres familier, og fra det elskverdige nord, siden deres flykningesaker ble avvist. Det er en velsignelse at herren over livet og døden bringer det dere ikke vet, og sender oss det som er igjen. Vi fortsetter Allahs sak.

Denne advarselen går ut til alle de organisasjonene som hevder de jobber med veldedige formål, men i realiteten er leiesoldatene til organisasjoner som jobber for amerikanerne og andre: vær hilset alle mujahideen (religiøse krigere red.anm)-troppene i Irak. Angrip alle utlendingene og leiesoldatene deres, seieren kommer fra Allah og erobringen er nær.

(...)

Brødrene deres gjør framgang i sin kamp mot Allahs fiender.

Det er enten seier eller matyrdød.

Lenge leve Irak, lenge leve Islam i fredens land.

Død over Amerika

Al-Rudd (gjengjelderne red.anm) Brigaden»