Lesber velkomne igjen

Lesber og homser er igjen velkomne til Phileas Fogg-restauranten i Arendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Avisa Agderopsten melder at det er kjedesjef Ragnar Kristiansen i Phileas Fogg-kjeden som har grepet inn og stoppet homseforbudet som ble innført på restauranten. Men styreformann i kjeden sier nå til Agderposten at det aldri har vært noen generell utestengelse av homofile.

Det var daglig leder ved restauranten Thomas Watering som innførte forbudet fordi han fryktet at restauranten ifølge ham var i ferd med å få et «homserykte».

- Jeg har opplevd at andre gjester kvier seg for å benytte toalettet fordi de må passere bordene der de homofile samles. Slik kan vi ikke ha det. Derfor har jeg sagt ifra at Phileas Fogg ikke ønsker LLH som kunde, sa Watering til Agderposten.

Ifølge Agderposten hadde Watering fått godkjenne intervjuet før det kom på trykk i avisen. Nå forsøker ledelsen i restaurant-kjeden å forklare at det ikke var noe forbud mot homofile på restauranten.

Phileas Fogg-kjeden har har restauranter i Kristiansand, Trondheim og Stavanger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer