Leserbrev fra Berge Partners

Styreformann i Berge Partners Limited, Petter Berge, tar i dette innlegget til orde mot Dagbladets dekning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Dagbladets oppslag lørdag 15 august om "Milliontap" vies blant annet vår virksomhet og undertegnede. Artikkelen inneholder en rekke faktiske feil. Dette gjelder blant annet en helt usann påstand om pågående "gransking" av undertegnede personlig.

Mye av artikkelen baseres på sitater fra Telemarksavisa 17.08.08. Dagbladet unnlater å fortelle at denne artikkelen ble felt av Pressens Faglige Utvalg (PFU) den 31.03.2009 på flere punkter. PFUs kjennelse gjelder blant annet at det ikke er utøvet tilfredsstilende kildekritikk, nettopp hva angår de sitater Dagbladet ukritisk har brakt videre og uten mulighet for tilsvar fra oss.

Det hevdes i artikkelen at dette dreier seg om livsforsikring med garanti, helt motsatt av det som er situasjonen. Det dreier seg om livsforsikring med investeringsvalg, uten garantier. Resultatet og avkastningen blir det den blir, avhengig av de underliggende investeringsvalg kunden og investeringsrådgiveren gjør. Livselskapet garanterer ingen ytelser. Disse egenskapene fremkommer tydelig fra brosjyrer, forsikringsavtalen og ikke minst fra forsikringsvilkårene som alle kunder får tilsendt til aksept med 30 dagers fri kanselleringsrett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer