Leserinnlegg nummer en million!

Og denne brukeren får en iPod.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det nye debattsystemet har vært i drift på Dagbladet.no i litt over ett år.

I dag, mellom ett og to på formiddagen, mottok vi innlegg nummer en million fra en av våre lesere. Gratulerer til alle engasjerte brukere, og nummer en million spesielt!Vi lovet å  gjøre stas på  innlegg nummer en million, og «Samson» som tilfeldigvis postet det runde innlegget, får nå en iPod tilsendt. Han må bare sende oss adressen først.

Her er innlegget han skrev:

13.37 RE: Politi

Skrevet av samson 17.12.2007 kl. 13:37

«Jeg har aldri sett norsk politi presse biler ned i grøfta fordi bilføreren kjører 3 km/t for fort i ei 80-sone (ikke får du bøter for det heller). Det er noe med pågripelsesmetoden i denne saken som gjør den til et debattema, ikke at vekterne faktisk fakket tyven. De tok tyven. Bra. De måtte banke ham opp litt først. Dårlig.

For øvrig et typisk eksempel på at det alltid er noen få som gir mange et dårlig rykte.

og hva er det med å syte over at lovbrudd en selv gjør faktisk forfølges og straffes? slutt med det.»

EN MILLION INNLEGG:  Innlegg nummer en million på Dagbladet.nos kommentarsystem, handlet om securitasvaktenes mye omtalte pågripelse av salattyven. Foto: SCANPIX
EN MILLION INNLEGG: Innlegg nummer en million på Dagbladet.nos kommentarsystem, handlet om securitasvaktenes mye omtalte pågripelse av salattyven. Foto: SCANPIX Vis mer

Innlegget var postet i debatten på denne leserkommentaren

Demokratisk rom

Det har nylig vært diskusjoner, igjen, om kvaliteten på nettdebattene. Det kan se ut som mange debatter får en tøff tone, og støynivået kan være plagsomt høyt. Det kan også være vanskelig å navigere seg fram til gode bidrag i det store tilfanget av brukernes meninger og innspill vi mottar.

Vi ser likevel daglig debatter som er svært gode, kanskje til og med bedre enn artikkelen de står under. Ta en kikk på kommentarfeltet under denne artikkelen om Knut Faldbakkens utspill, for eksempel.

Det er vanskelig og tidkrevende å moderere de mange debattene, og det er ikke alltid vi er flinke nok. Men ingen gleder seg så mye som vi i Dagbladet.no når brukerne bidrar til å utvide diskusjonene, komme med ny informasjon, deler egne erfaringer eller korrigerer våre feil.

Vi tror det er i samspill med dere leserne vi kan utvikle journalistikken vår til det bedre. Fortsett å bruke oss aktivt!

Flere tusen

Hver dag skrives det rundt 2500 innlegg i ulike debatter på saker på Dagbladet.no. Vi har i det siste lagt inn flere funksjoner som skal gjøre debattene lettere å følge for deg.

Den viktigste nyheten er epostvarsling. Når du skriver inn innlegg i debattene på artiklene våre, kan du nå velge å få svar tilsendt på epost. Dermed blir det lettere for deg å føre en fornuftig debatt og komme med tilsvar til reaksjoner på ditt innlegg.

En annen funksjon som er ny, er muligheten til å følge alle innleggene fra en enkelt debattant via RSS. Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig for debattanter som er logget inn.

Vi har også begynt å eksperimentere med Twingly, et svensk system som viser hvilke blogger som linker til våre artikler. Foreløpig har vi det på noen artikler, mest på saker skrevet av Magasinet på netts journalister.

Dersom det er flere ting vi kan gjøre for å bedre systemet - send oss en epost eller skriv et debattinnlegg du også.

Klem og gratulerer til alle brukere fra oss i Dagbladet.no.