Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leteaksjon etter 17-åring på Karmøy

Politiet vurderer å trappe opp leteaksjon etter en 17 år gammel gutt som er meldt savnet på Karmøy i Rogaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

17-åringen har vært savnet siden mandag ettermiddag. Han ble sist sett hjemme i Åkrehamn på Karmøy.

- Det har kommet inn noen tips, og vi leter fortsatt. Vi oppfordrer publikum om å sjekke uthus, hytter, lekestuer og lignende. Det har regnet og er kjølig, så vi tror kanskje han har søkt ly inne, sier lensmann Trygve Johan Mørch på Karmøy til NTB.

Natt til tirsdag og onsdag formiddag har store mannskaper fra politiet, Røde Kors og Norsk Folkehjelp søkt etter 17-åringen uten resultat. Inntil åtte hundeekvipasjer fra Norske Redningshunder vil gjennomsøke den tette skogen i området rundt der gutten forsvant.

- Vi vurderer å trappe opp søket hvis vi ikke finner ham snart. Blant annet kan det være aktuelt å be om hjelp fra Sivilforsvaret og Heimevernet. Mannskapene vi har ute nå må jo hvile etter hvert, sier Mørch.

Den savnede gutten er rundt 175 centimeter høy, har kraftig kroppsbygning og lyst kortklipt hår.

Han hadde på seg en grønn collegegenser og svarte joggebukser da han ble borte, og hadde verken med seg mobiltelefon eller penger.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media