Leteaksjon etter anvisning fra synsk kvinne

Resultatløst søk etter savnet 73-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Over 100 personer lette fredag etter Wenche Egholm fra Grimstad, som er savnet i Øvre Birtedalen i Fyresdal i Telemark.
En synsk kvinne er også involvert i leteaksjonen.

Egholm ble sist med sikkerhet sett fredag 30. juli og skal ha gått ut for å plukke bær lørdag formiddag. De siste dagers leting har ikke gitt nye spor etter 73-åringen.

- Det har ikke vært positive funn. Vi leter til det blir mørkt fredag og fortsetter med samme styrker lørdag. Hundeekvipasjer, Røde Kors, dykkere og flere er involvert i søket, sier operasjonsleder Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt til NTB.

Politiet opplyser at en synsk kvinne har beskrevet stedet hvor den savnede kvinnen skal ligge. Hundeekvipasjer har fredag søkt i det beskrevne området.

Egholm ble meldt savnet av familien mandag, da hun ikke var på familiens hytte som avtalt. Bilen hennes sto imidlertid parkert der den skulle.

Politiet har ikke fått inn nye tips om observasjoner av den savnede kvinnen de siste dagene. Et vitne observerte lørdag formiddag en eldre dame med grått hår ved ei bru ved den gamle kraftstasjonen i Øvre Birtedalen. Beskrivelsen stemmer med den savnede kvinnen.

Et lokk fra et bærspann ble tirsdag funnet i området hvor Egholm skal ha blitt observert. 73-åringen er fjellvant, og var ifølge politiet iført en mørk blå regnjakke og fjellsko.

(NTB)