Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leteaksjon etter at far falt ut av båt

En mann er savnet etter at han falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. De to barna hans tas hånd om av familie og kriseteam.

LETEAKSJON: Både redningshelikopter, redningsskøyten og dykkere er satt inn i søket etter en mann som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane.
Foto: Asbjørn Eikerol / NTB scanpix
LETEAKSJON: Både redningshelikopter, redningsskøyten og dykkere er satt inn i søket etter en mann som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. Foto: Asbjørn Eikerol / NTB scanpix Vis mer

Det ble torsdag ettermiddag iverksatt en redningsaksjon etter at en mann skal ha falt over bord fra en fritidsbåt i Sunnfjord.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 12.05. Det ble igangsatt søk med dykkere i vannet, som har en dybde på 150-200 meter.

Like før klokka 23 opplyser politiet at søket er avsluttet for dagen, men at de vil fortsette fredag. Det opplyses om at aksjonen har gått over til å være søk etter antatt omkommet person.

Et redningshelikopter, sammen med to redningsskøyter og dykkere, ble kalt ut for å bidra i søket i området.

- Det pågår nå søk i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. Det var andre båter i nærheten som meldte ifra om hendelsen til oss, sa operasjonsleder i Vest politidistrikt, Morten Rebnord, til Dagbladet torsdag ettermiddag.

Han forteller at det befant seg to barn i den aktuelle båten mannen falt fra. Disse er fraktet i land, og blir ivaretatt av familie og kriseteam.

Flere andre båter deltok også i søket, samtidig som politiet iverksatte søk på stranda ettersom det ikke var utelukket at mannen kunne ha kommet seg i land.

- Det er gode søksforhold ute, men vi har foreløpig ikke gjort funn, sa Ståle Jamtli ved Hovedredningsaksjonen Sør-Norge til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media