Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leteaksjon etter båt i Ulsteinvik

Det har foreløpig ikke blitt gjort noen funn i søket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ulstein brannvesen har mandag kveld rykket ut til Osneset i utkanten av Ulstein sentrum på Søre Sunnmøre. Tre nødraketter skal ha vært observert.

Ifølge Sunnmørsposten skal en person på land ha sett en båt som så ut til å gå på grunn.

Politiet i Møre og Romsdal skriver på Twitter at en rednings/leteaksjon pågår.

- Det er forsatt søk etter en mulig båt som har hatt problemer. Politiet har ikke fått opplysninger om at noen er funnet eller observert, annet enn det som er meldt inn innledningsvis, sier operasjonsleder Arild Reite ved Møre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet klokka 22.50.

Personen som varslet om saken mente at han så en båt og en nødrakett.

- Foreløpig har vi ikke observasjoner fra andre enn vedkommende, sier Reite, og forteller at søket vil pågå til situasjonen er avklart.

Hovedredningssentralen og politiet fikk melding om hendelsen klokka 21.49. Klokka 23.00 forteller vakthavende ved Hovedredningssentralen Sør-Norge, Eric Willassen, at det foreløpig ikke har blitt gjort noe funn i søket.

- Vi har gjennomsøkt området godt, men har så langt ikke funnet noe, sier han til Dagbladet.

Willassen forteller også at de ikke har fått inn andre observasjoner eller meldinger om savnede, og at flere helikopter og båter bidrar i søket.

Saken oppdateres.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!