Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leteaksjon etter mann i 70-åra i Fevåg. En person er bekreftet omkommet

Ble igangsatt livredning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: En person er bekreftet omkommet etter at det ble drevet livreddende hjelp i området der en mann i 70-åra er savnet. 

- Vi antar at det må være samme person, uten at det er bekreftet. Det er en politimann som driver livredning nå, med bistand fra AMK, og ambulansen er på vei, sa operasjonslederen like etter at en person ble funnet i sjøen. 

*Saken oppdateres. 

Den omkomnes identitet er foreløpig ikke kjent. 

(Dagbladet): Et redningshelikopter, Redningsskøyta og politipatruljer leter onsdag kveld etter en mann i 70-åra i Fevåg i Sør-Trøndelag. 

- Det er en mann som har reist ut med en rød jolle i 15-tida. Han skulle ut til en større båt som lå 50 meter unna, men vi vet ikke om han har kommet seg dit. Vi har funnet den røde jolla, men har ikke kontroll på ham, sier operasjonsleder Bjørn Handegard til Dagbladet. 

- Vi har ikke kontroll på hvor han er. 

Mannen er i 70-åra og ble meldt savnet av bekjente. Meldingen kom inn til politiet i 16.30-tida, og var da sist sett da han reiste ut med jolla i 15-tida. 

- Jolla er funnet ved Fevåg, hvordan den kom seg dit er uvvist. Nå søker vi med seeking redningshelikopter, Redningsskøyta og politifolk, sier Handegård. 

Dagbladet kommer med mer. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling