Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leteaksjon etter mulig drukning

NEVLUNGHAVN/OSLO (Dagbladet.no): Politiet leter etter en gutt som i 17.30-tida falt i vannet etter en kantring på Oddane Sand i Vestfold. Redningsskøyta er på plass, og et Sea King-helikopter ankom nettopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Meldinga kom klokka 17.35. Vi leter etter en gutt i en gummibåt. Det er alt jeg kan si nå, sier Larvik-politiet til Dagbladet.no.

Det kan ha vært to barn i gummibåten, sier vitner på stedet. Flere personer var øyenvitner til den dramatiske episoden. En opprørt mann forteller til Dagbladet.no at en seilbåt rente i senk den lille gummibåten. Han var ute i båten sin, men rodde tilbake til land for å varsle om ulykka.

Gummibåten kantra innaskjærs noen hundre meter fra land. Politiet vet svært lite om hva som skjedde.

En stor leteaksjon pågår nå. Larvik-politiet har flere båter på stedet, og et Sea King-helikopter ankom i 19-tida.

- Vi fikk meldinga klokka 17.47. Helikopteret er på vei, sa redningsleder Tor Eivind Moss ved Hovedredningssentralen på Sola til Dagbladet.no.

Ambulansen ankom stedet i 18.10-tida. Da var to politimenn ute på vannet i en liten gummibåt. Flere privatpersoner er også ute med båtene sine og deltar i letinga.

En hurtiggående politibåt ankom stedet i 18.15-tida. Det er frisk fralandsvind ved campingplassen halvannen mil fra Larvik.

På samme sted ble en 45 år gammel mann funnet omkommet i går ettermiddag. Han hadde trolig sklidd på fjæresteinene og slått hodet før han ramlet i vannet.

Dagbladet.no er på stedet og kommer tilbake med mer om saken

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media