Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leteaksjon etter savnet 28-åring

Nord for Fjæreheia i Grimstad. Savnet siden natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Politiet og Røde Kors har i hele natt lett etter en 28 år gammel mann nord for Fjæreheia i Grimstad, uten resultat, melder fvn.no.


- Vi har søkt etter mannen i hele natt med to hunder. Nytt mannskap vil fortsette søkene igjen fra klokken 08, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt til lokalavisa.

Letemannskapene har funnet spor under nysnøen som de mener kan stamme fra den savnede. Politiet har imidlertid ingen formening om årsaken til at mannen er forsvunnet.

- Han forlot de han var sammen med natt til lørdag. Vi foretar avhør av aktuelle personer i hans omgangskrets, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

- Er den savnede kjent for politiet fra tidligere?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, sier Solås.

Politiet ønsker å se nærmere på hvorfor 28-åringen ikke ble meldt savnet før etter tre dager. Det utelukkes imidlertid ikke at dette kan ha sammenheng med påskeferieavvikling og at mannen bor alene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media