Leteaksjon etter savnet fire-åring

4-åringen gikk ut for å lete etter et par sko hun hadde glemt på lekeplassen i går kveld. Like etter var hun forsvunnet. Politiet har satt inn store letestyrker etter jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved 08-tiden i dag tidlig var det fortsatt ingen spor etter den fire år gamle jenta som ble meldt savnet i Trondheim i går kveld.

Det er foreløbig ikke gjort noen observasjoner av interesse. Til sammen 70 personer fra Sivilforsvaret, Røde Kors hjelpekorps, Norsk Folkehjelp og Trondheim politikammer deltok i letingen.

Fireåringen gikk ut ved 19.30-tiden i går for å hente et par sko som hun hadde glemt på en lekeplass like ved hjemmet. Den siste sikre observasjonen av jenta ble gjort klokken 20.15 i bakgården ved hjemmet. Klokken 22.42 ble hun meldt savnet, og alle disponible styrker ved Trondheim politikammer ble straks satt inn i letingen. Ved 01-tiden ble det beordret forsterket innsats.

- Foreløpig tror vi ikke at hun er blitt kidnappet. Mest sannsynlig er det at hun har lagt seg ned og sovnet. Siden det er varmt i Trondheim i natt er det neppe noen fare for at hun skal fryse, sa vaktsjef Torbjørn Kallan ved Trondheim politidistrikt natt til mandag.

(NTB)