Leteaksjon etter skadd sjåfør i Akershus - ber naboer sjekke hager

Politi og letemannskap søker etter en person som sannsynligvis er skadd etter en bilulykke på Gamle Mossevei i Follo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har kommet over en bil med blod i, men det var ingen personer i nærheten. Nå forsøker vi å finne føreren av bilen for å sjekke eventuelle skader, sier operasjonsleder Steffen Øvstedal i Øst politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om bilen som lå på taket i Gamle Mossevei i Oppegård kommune i Akershus like etter klokken 1 natt til tirsdag, og klokken 6.30 pågår søket fortsatt. Politiet ber folk i området Kolbotn og Ingieråsen sjekke hager, boder og uthus for å se om den savnede mannen er der.

– Vi har funnet blod i og utenfor bilen, men det er det vi har enn så lenge. Vi har ikke funnet ytterligere spor, sier Øvstedal.

Politiet vet hvem som er bileier og at vedkommende har kjørt bilen.

– Vi har snakket med pårørende for å finne ut om han har kommet seg hjem, sier operasjonslederen.

Politiet leter med hundepatrulje, og Norsk redningshunder med elleve hunder, Røde Kors og Norsk Folkehjelp bistår i søket. Politihelikopteret deltok også i søket i løpet av natten. Det er lite belysning i området og under null grader på stedet.

– Vi startet søk så fort som mulig for å sikre at føreren ikke ligger ute alvorlig skadd, sier Øvstedal. Politiet tror ikke det har vært mer enn én person i bilen.

(NTB)