Leteaksjon etter to menn ved Mandal

Har vært savnet siden lille julaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet frykter at en 52-åring og en 26-åring som har vært savnet siden lille julaften, har kjørt av veien i et øde område utenfor Mandal.

De to ble sist sett da de forlot utestedet Berzerk i Mandal ved 3-tiden natt til julaften, skriver fvn.no. Mennene tok trolig taxi hjem til 52-åringen.

- Han har en svart Mercedes sportsbil som vi vet sto utenfor hjemmet hans tidligere på kvelden, men som nå er borte. Derfor frykter vi at de kan ha tatt seg en kjøretur og havnet utfor veien uten at noen har merket det, sier stasjonssjef Bjart Gabrielsen ved Mandal politistasjon til NTB.

15 personer fra Røde Kors og 25 frivillige deltok torsdag i letingen langs veier i området. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt. 26-åringens familie meldte ham savnet da han ikke kom hjem til jul.

- Han var kommet hjem for jula, og det er ikke grunnlag for å tro at han ville unndra seg julefeiringen sammen med familien. Vi har sjekket alle tenkelige og utenkelige steder de kan befinne seg, så det er god grunn til å tro at de ikke befinner seg i Mandal. Men hva som egentlig har skjedd, er umulig å si, sier Gabrielsen til Fædrelandsvennen.

Utover natt til fredag vil politiet fortsette søket langs veier i området. Fredag morgen samles letemannskapet for å legge en slagplan for det videre søket. Da vil også et helikopter bli tatt i bruk i søket.

(NTB)