Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leteaksjon i sjøen i Ålesund

Storalarm etter rop om hjelp fra sjøen i Ålesund. Aksjonen er nå avsluttet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Alle ressurser er i søk i området. Det er ingen funn så langt, sier operasjonsleder Trygve Ødegård i Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.

Det letes etter en eller flere personer i sjøen i Alvika i Ålesund, etter at det klokka 15.23 ble meldt om rop om hjelp.

- Ambulansehelikopter, brannvesen og et fraktefartøy som tilfeldigvis var i området deltar i letingen, forteller Bjørn Jarle Åmlid ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til Sunnmørsposten.

Etter det Åmlid kjenner til  skal det ikke være observert fartøy i drift i området.

Det er også rekvirert hjelp fra et hurtiggående fartøy fra Kystvakten, som er på vei fra Molde.

- Vi vet ikke mer detaljer om saken akkurat nå. Vi er på stedet og alle nødetatene jobber på spreng. Jeg har ikke noen flere opplysninger akkurat nå, sier operasjonsleder Trygve Ødegård i Sunnmøre politidistrikt til Dagbladet.

OPPDATERING: Klokken 18.50 sender SUnnmøre politidistrikt ut følgende pressemelding:

I samråd med HRS — sør, er redningsaksjonen avsluttet.  Det er ikke noen personer som er savnet heller ikke noe som tyder på at det har skjedd en ulykke i aktuelle område.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling