Leteaksjon i Spania avsluttet

Letingen i Middelhavet etter den havarerte seilbåten «Donna II» og nordmennene Sigmund Ellingsen (54) og Lars Fallet (36) er avsluttet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det betyr at redningstjenesten i Barcelona har gitt opp håpet om å finne de to savnede seilerne fra Vestfossen og Kolbotn. De to ble meldt savnet da den tredje mannen om bord, 43 år gamle Jon-Arne Seeland fra Bærum, ble funnet omkommet i havområdet et godt stykke øst for Barcelona lørdag for en uke siden. Ellers er bare restene av en redningsflåte funnet.

- Vi er fornøyd med leteaksjonen til de spanske myndighetene. Nå er det ikke stort mer de kan gjøre, sier redningsleder Trygve Sveen ved Redningssentralen for Sør-Norge på Sola (HRS) til NTB. Han sier at fly og båter i området fortsatt får melding over radio om å være på utkikk etter vrakrester. Slike funn kan eventuelt forklare hvordan havariet skjedde.

Den 51 fot store seilbåten «Donna II» var på vei fra Nice i Frankrike til Norge da den havarerte i Leonbukta utenfor spanskekysten. Det blåste kuling i området.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer