Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leteaksjon i Trondheim etter savnet mann

Redningshunder og helikopter har siden mandag formiddag vært i aksjon i forbindelse med søket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet): En mann i slutten av 40-åra har siden mandag vært savnet i Trondheim. Et større søk med helikopter og redningshunder har pågått i hele natt, skriver adressa.no.

- Mannen ble meldt savnet klokka 13.35 mandag formiddag, og det var familien som varslet politiet, sier Tore Kyllo, operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Politiet, Røde kors, Norske redningshunder og Norsk luftambulanse, har lett etter mannen som ble meldt savnet mandag. Dette har medført stor aktivitet fra luftambulansen over byen i nattetimene.

Søket tok en pause i fire-tiden natt til tirsdag.

- Mannen ble sist observert i sin bopel i Trondheim og er foreløpig ikke funnet, sier Kyllo til Dagbladet.

Politiet sier at søket ikke vil avsluttes med det første.

- Søket vil fortsette til vi ikke har mer å gå på. Det har vært et større søk hvor vi har brukt de midlene vi har.  Nå trenger vi mer etterretning før vi fortsetter. Det går litt opp og ned på hva vi har å gå på, sier operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling