Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leter desperat etter lottokvittering som kan gi 5,3 millioner

Evelyn Brode (45) har lett høyt og lavt etter det som trolig er spillekvitteringen til en Lottogevinst på 5,3 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Jeg har lett over alt etter kvitteringen sammen med datteren og mannen min, men vi finner den ikke. Jeg er veldig skuffet, sier Brode til Dagbladet.

Ekspeditøren som solgte vinnerkuppongen i Mix-butikken på Grorud i Oslo forrige lørdag gransket i går overvåkingsvideoen. Han kjente igjen Brode, en fast kunde som kjøpte en uregistrert kupong på riktig tidspunkt. Brode kom tilfeldigvis innom kiosken mens et kamerateam fra TV 2 var der, og ekspeditøren fortalte henne at han trodde hun var vinneren. -  De sa det helt sikkert var meg som hadde vunnet, og da fant jeg ut at jeg måtte sjekke det. Vanligvis spiller jeg med kort, men akkurat denne gangen spilte jeg uregistrert, sier Brode, som foreløpig ikke har klart å spore opp kvitteringen.

-  Kommer du til å fortsette å spille etter dette?-  Ja, ja, det er klart! Jeg drømmer jo om at jeg en dag kan vinne.

FORTVILER: Evelyn Bode leter og leter, men har foreløpig ikke funnet kvitteringen. Foto: Tor Arne Dalsnes
FORTVILER: Evelyn Bode leter og leter, men har foreløpig ikke funnet kvitteringen. Foto: Tor Arne Dalsnes Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media