Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leter etter Englas mobil i tomme hytter

200 personer deltar i søket etter 10-åringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rundt 200 personer deltar nå i letingen etter Engla (10),  som forsvant sporløst i den svenske byen Stjärnsund ved 14-tida i går.

Både politiet, heimevernet, sivilforsvaret og frivillige er koblet inn, og mannskapene konsentrerer seg nå om tomme hus, sommerstuer og skjul. Et eller annet sted i den milelange skogen ligger jentas mobil påslått.

Letingen tar utgangspunkt i stedet der jentas sykkel ble funnet slengt i skogkanten. Enkelte medier melder at sykkelen var forsøkt gjemt - den ble funnet noen timer etter at Engla ble meldt savnet.

- Vi søker gjennom dette området ordentelig nå, inklusive alle tomme lokaler, sier Roland Eriksson, leder av hundeenheten ved politiet i Dalarna til Aftonbladet

Det ble tidligere i dag kjent at mobiltelefonen til jenta er slått på, og at den er registrert av en telefonmast slik at politiet vet at den befinner seg i nærheten.

- Akkurat nå konsentrerer vi oss om å finne den, sier Eriksson.

Ettersom telefonen kun er registrert av én mast, er det ikke mulig å finne nøyaktig posisjon for hvor mobilen befinner seg.

Englas foreldre er skilt og pappaen bor i Spania. Spansk politi skal nå ha fortalt ham hva som er skjedd, og det er ingen misstanker rettet mot faren, skriver Aftonbladet. 10-åringen bor sammen med mor, stefar og en eldre søster i en enbolig like utenfor den lille byen Stjärnsund.

VAR PÅ VEI HJEM: Like etter at dette bildet ble tatt ved en tilfeldighet, forsvant Engla (10). Foto: PRIVAT/EXPRESSEN
VAR PÅ VEI HJEM: Like etter at dette bildet ble tatt ved en tilfeldighet, forsvant Engla (10). Foto: PRIVAT/EXPRESSEN Vis mer
image: Leter etter Englas mobil i tomme hytter
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media