Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leter etter Falcon (6) etter dramatisk heliumsballongferd

Politiet tror ikke gutten befant seg i ballongen likevel.

SAVNET: Gutten til venstre på dette bildet er seks år gamle Falcon Heene, sammen med sin familie. Dette bildet er fra da familien deltok på TV-showet Wife Swap. Foto: AP Photo/ABC/Scanpix
SAVNET: Gutten til venstre på dette bildet er seks år gamle Falcon Heene, sammen med sin familie. Dette bildet er fra da familien deltok på TV-showet Wife Swap. Foto: AP Photo/ABC/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Tidligere i kveld fulgte hele USA med på en UFO-lignende heliumsluftsballon som svevde flere hundre meter i lufta over Colorado. Det ble fryktet at den seks år gamle gutten Falcon Heene, hadde klatret inn i en kurv under ballongen.

Savnet
Heliumballongen sto i bakgården til familien Heene i Fort Collins utenfor Denver i Colorado, og var ifølge politiet et familieprosjekt de jobbet med.

Da alle trodde på en lykkelig slutt ved at ballongen landet på en åker ved Dia like ved Denver, ble ikke 6-åringen funnet. Det ble lenge fryktet at gutten hadde falt ut under den dramatiske reisen flere hundre meter over bakken.

Det var aldri meningen at ballongen skulle frakte noen.

- Falt ikke ut
- Det var bare et familieprosjekt de jobbet med, sier en Eloie Campanella ved Larimer-politiet.

- Akkurat nå tenker vi at han ikke falt ut av ballongen og befinner seg et eller annet sted på bakken. Vi gjennomfører nå søk på bakken, sier Campanella til CNN.

UFO-LIGNENDE: Politiet tror ikke 6-åringen falt ut.  Foto: AP Photo/KMGH-TV
UFO-LIGNENDE: Politiet tror ikke 6-åringen falt ut. Foto: AP Photo/KMGH-TV Vis mer

- Det var ingen brudd på kurven. Det ser ikke ut som at han falt ut av den - men det er bare en formening, sier hun.

Redd
Campanella sier hun er sikker på at de finner han.

- Jeg tror det akkurat nå handler om at han er litt redd. Kanskje han ikke er klar for å bli funnet, undrer hun.

Ifølge den lokale nyhetskanalen 9News, tilhører luftballongen Richard Heene, som er amatørvitenskapsmann og kjent stormjeger. Ekteparet Heene deltok under programmet «WifeSwap», eller «Konebytte» på norsk, der de fremhevet deres kjærlighet for vitenskap.

INGEN 6-ÅRING: Her er ballongen som sjokkerer USA. Foto: AP Photo/KMGH-TV/Scanpix
INGEN 6-ÅRING: Her er ballongen som sjokkerer USA. Foto: AP Photo/KMGH-TV/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling