Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Leter etter flere døde i trailerulykke

Vogntog fra Litauen kan ha mistet bremsene ved Vingrom Knust til pinneved - mann funnet død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet og helsepersonell fant ved 20.30-tiden i kveld en død mann i bratt terreng ved Vingrom i Oppland .

En halvtime tidligere fikk politiet melding om et vogntog som hadde kjørt ut i en sving på riksvei 250 ved Torpaåsen, om lag to kilometer fra Vingrom.

Ved 22-tiden visste politi og redningsmannskaper ennå ikke om det er flere omkomne eller skadde i trailerulykken.

- Vogntoget er knust til pinneved og i tillegg utbrent. Det er ikke noe igjen av førerhuset, og vi vet ikke om det var flere med i bilen enn den uidentifiserte mannen som er funnet, sier operasjonsleder Ann Karin Sundgården i Gudbrandsdal politidistrikt til Dagbladet.

Kastet ut Den døde mannen ble funnet om lag 50 meter fra restene av vogntoget.

- Vi vet foreløpig ikke om det er sjåføren som er funnet død. Vogntoget hadde skilter fra Litauen, men vi har ennå ikke fått kontakt med eieren, sier operasjonsleder Sundgården til Dagbladet ved 22-tiden.

Ambulansehelikopteret fra Dombås med varmesøkende kamera er også på ulykkesstedet.

- Voldsom fart Politiet fikk meldingen om ulykken klokka 20.04.

- Flere vitner som var på veien da ulykken skjedde har forklart at vogntoget kom i voldsom fart i en nedoveroppbakke før det kjørte ut gjennom autovernet og veltet rundt i det bratte terrenget på utsiden. Vitneforklaringen kan tyde på at vogntoget har mistet bremsene, men det vet vi foreløpig ikke noe om,  sier politiets operasjonsleder.

Vogntoget var lastet med returplast, men politiet visste seint i kveld ikke hvor turen startet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media