Leter etter flere gjerningsmenn i Pakistan

Politiet tror en konspirasjon ligger bak drapet på Bo Brekke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet i Pakistan tror flere personer sto bak drapet på frelsesoffiser Bo Brekke. Nå jakter de på flere gjerningsmenn.

- En konspirasjon ligger bak drapet på frelsesarmésoldaten Bo Brekke, sier sjefetterforsker Ahsan Younis i Lahore til Nettavisen.

En mann er pågrepet i saken. Han er ikke formelt siktet, men sitter i avhør hos politiet.

- Han har ikke innrømmet noe foreløpig. Vi har heller ikke funnet drapsvåpenet ennå. Noen har hjulpet gjerningsmannen med å skaffe til veie og senere skjule våpenet, sier Younis.

Etterforskeren opplyser at politiet mener det ligger en eiendomstvist til grunn for drapet. Brekke skal også ha jobbet med å rydde opp i korrupsjonsanklager ved Frelsesarmeens hovedkontor i Pakistan.

Den mistenkte gjerningsmannen har vært suspendert fra stillingen som nestleder i Frelsesarmeen på grunn av mistanker om underslag. MinnestundDet tragiske dødsfallet ble markert med en egen seremoni av de ansatte i Frelsesarmeen i Oslo tidligere i dag.

- Vi hadde en minnehøytidelighet i dag morges, og det er også lagt ut kondolanseprotokoll i hovedkvarteret, sier informasjonsansvarlig i Frelsesarmeen, Ann Hege Skogly til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer