Leter etter gjeng-medlemmer

Oslo-politiet leter etter medlemmer av A- og B-gjengen etter skyting i sentrum natt til fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo (ANB): Politiet lette fredag kveld etter navngitte personer i miljøet rundt A- og B-gjengen i Oslo etter et skytedrama i Oslo sentrum natt til fredag, ifølge NRK.

De ser positivt på muligheten for å finne gjerningsmennene fordi de har mange vitner og fordi det var overvåkningskamera på stedet.

Natt til fredag ble en mann sendt til sykehus etter skytingen med kuttskader i ansiktet. Politiet bekrefter overfor Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) at det var en slåsskamp som førte til at en av de involverte dro fram et skytevåpen og at det deretter ble avfyrt flere skudd.

Den skadde personen ble sendt til Ullevål universitetssykehus, men ble utskrevet etter en time.

– Vi vil snakke med ham så fort han er i stand til det, sier operasjonsleder Ellen Ulvin ved Oslo politidistrikt. Hun bekrefter at situasjonen var svært dramatisk. Ifølge VG skal det hele var et gjengopprør hvor to medlemmer av A-gjengen skulle likvideres.

En kvinne i 30-årene skal ha blitt sneiet av ett av skuddene, men politiet kan ikke bekrefte dette. Skytingen oppsto da en person jaget en annen fra Spikersuppa ut i Stortingsgaten.

Andys pub ligger vegg i vegg med det som tidligere het Baronen og Baronessen, hvor det oppsto et skytedrama i 2001. Stedet ligger på hjørnet av Stortingsgaten og Rosenkratzgate. Sistnevnte gate er kjent som den mest voldelige gaten i Norge. (ANB)

DRAMATISK:: Fire skudd skal ha blitt avfyrt utenfor Andy\'s Pub i Oslo natt til fredag. Én mann ble sendt til Ullevål med lettere skader. Foto: BJØRN LANGSEM
DRAMATISK:: Fire skudd skal ha blitt avfyrt utenfor Andy\'s Pub i Oslo natt til fredag. Én mann ble sendt til Ullevål med lettere skader. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer